Team Arkmek förstärker laget!

Team Arkmek kan nu presentera två nyförvärv till truppen inför vintern. Det är Östersunds Erik Melin-Söderström och danske profilen Jonas Thor Olsen som ska förstärka laget under långloppen. Erik kommer närmast ifrån fyra år med studier vid sidan av skidåkningen från Fairbanks i Alaska.

En stark 8:e placering i Alliansloppet i Trollhättan var något av en premiär av honom i teamet. Erik kommer nu göra en allvarlig satsning på långloppen till vintern med Vasaloppet som huvudfokus. Jonas Thor Olsen är närmast ett begrepp inom dansk längdskidåkning med flera mästerskapsstarter på meritlistan och som uppfinnare av Thoraxtrainer. Jonas bor mestadels av året i Ramsau i Österrike och kommer att stå på startlinjen i Arkmeks färger på loppen i Ski Classics. Både Erik och Jonas kommer presenteras och kunna följas inom kort med profiler på sidan.

Teamets vision är att under en period etablera sig i långloppscirkusen och skapa ett starkt varumärke som framförallt förknippas ihop med glädje till skidsporten. Team Arkmeks målsättning bygger därför mycket på att skapa bättre förutsättningar för individer att nå sina mål i den kanske mest fysiskt krävande idrotten.

Följade åkare är nu med i teamet:

Stefan Nordlander, Navåsens FK
Martin Holmstrand, Arvika IS
Pär Jonsson, Dala Järna SK
Markus Jönsson, Tranemo IF
Samuel Norlén, Ulricehamns IF
Rasmus Blom, Högsäter HF
Anton Lindblad, Sollefteå SK
Erik Melin-Söderström, Östersund SK
Patrik Johansson, IFK Skövde
Jonas Thor Olsen

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även