Skratt och glädje under Sundsvalls Sommarskidläger

Ett fulltecknat läger som i år fyllde 3 år har precis gått av stapeln på Södra berget, Sundsvall. Ungdomar födda 02-04 har haft hårdträning blandat med mycket glädje på schemat.

Långa dagar med dubbla pass, för att på kvällen ägna sig åt lagtävlingar. Charlotte Kalla var även på plats i år, Charlotte svarade på deltagarnas frågor och tog sig tid att ge samtliga en autograf eller en selfie tillsammans.

– De är viktigt att få en förebild i den här åldern och att Charlotte Kalla ställer upp varje år på lägret uppskattar vi jättemycket. Ungdomarna tycker det är väldigt mäktigt att träffa Sveriges skid-drottning. ” – Maria Jonasson

Hela lägret är en lagtävling där allt räknas ihop till den avslutande ” Final climb ” där vi har jaktstart upp för slalombacken. Så som tidigare tävlingsmoment till att komma i tid till samlingen, tas i åtanke i lagtävlingen. Målgången är tillsammans med publiken där nära och kära kan bevittna samt heja på deltagarna för deras sista kraftansträngning på lägret. Vid målet väntas diplomutdelning och fika för samtliga.

” – Vi ser stora möjligheter och ser fina utvecklingsmöjligheter för Sundsvalls Sommarskidläger. Vi har redan bollat lite om 2017 och om eventuella nyheter. Vi ser givetvis till att varje år och läger skall bli det bästa lägret någonsin” – Linnea Stark.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *