Foto: AdaMedia Med Mera
Foto: AdaMedia Med Mera

Årets säsong av TV 4´s Gladiatorerna är i full gång. En av årets utmanare är skidåkaren Emil Johansson från Rättvik. Nu på lördag, den andra maj får vi se hur det går för Emil.
– Kan inte säga mer än att armcyklingen är så fruktansvärt jobbig, skriver Emil till skidzonen.se.

Emil studerar sedan Januari i Colorado, Boulder, är del av Colorado University´s skidlag . Säsongen har varit svajande med både sjukdomar och skador, trots det några riktigt fina sprintlopp med topplaceringar. Innan han flydde landet vid årsskiftet var rättvikssonen med i inspelningarna för tv4:as Gladiatorerna som spelades in i Sundsvall i höstas.
– Det var surrealistiskt! Jag följde alltid programmet när Gunde Svan och Agneta Sjödin var programledare. Att sedan 10 år senare springa in på arenan kändes helt klart overkligt. Plötsligt var det jag som skulle svara när domaren skrek, ”Utmanare redo”. Det var alltid en sjuk anspänning med kameror och intervjuer, dessutom är grenarna inget jag gör dagligen precis, jag var ruskigt nervös, skriver Emil till skidzonen.

Och hur gick det egentligen?
– Det får ni se på lördag, kan inte säga mer än att armcyklingen är så fruktansvärt jobbig, Gry är lika glad när kamerorna slås av och att jag skulle vara med igen om jag fick chansen, skriver Emil till skidzonen.se.

Emil blir med i TV-rutan i avsnitt 7, som sänds lördagen den 2a maj, 20.00 på TV4. Det körs först en grundomgång. De fyra tjejer respektive killar som har bäst tid i hinderbanan gör sedan upp i fyra semifinaler. Vinnaren av finalen vinner en kvarts miljon kronor.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *