Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån


Emil Jönsson känner blandade känslor över sina medaljer som han tagit detta OS. – Det är ett märkligt OS skriver Jönsson på sin twitter.

Emil Jönssons OS har nog inte riktigt gått som han tänkt sig. Medaljmässigt bör han vara riktigt nöjd, men Jönsson kan inte glädjas så mycket som han skulle vilja. I den individuella sprinten fick han medalj, just på grund av att alla kraschade. Redan då uttalade sig Emil om att han glädjes mer över Teodors silver mer än hans egna brons, som han blivit skänkt som han sa.

Dagens teamsprint blev ganska lik den individuella sprinten, åtminstone för Jönsson. I sista nerförsbacken föll Tysklands Tim Tscharnke och gav i princip bort medaljen till ett avhängt Sverige som såg ut att hamna precis utanför prispallen. Genom Tscharnkes vurpa bjöds Teodor in i matchen och kunde köra in som bronsmedaljör.

– Jag bryter ihop, detta är ett märkligt OS. Tack alla som gläds och tack alla som hjälpt, skriver en lagom nöjd Emil på hans twitter. Ikväll kommer eventuellt Emil också att söka upp en kiosk för att prova lyckan igen.

– Nu ska jag köpa en lott, garanterad vinst.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *