IK Stern och Trimtex Sverige skriver flerårigt avtal

IK Stern Skidor och Trimtex Sverige AB har i dagarna tecknat ett flerårigt avtal där Trimtex kommer leverera klubbens kläder.

IK Stern är en klubb som år efter år varit en av de mest representerade klubbarna på startlinjen under Vasaloppet och andra stora långlopp i Sverige och Europa. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter.

-Trimtex fräscha produkter har den funktion och flexibilitet vi i vår förening eftersträvar. Dessutom representerar företaget en hög nivå på service, stora möjligheter till egen design och unika möjligheter att nå ut till alla medlemmar genom internetbaserade webshopslösningar, säger sponsoransvarig Jonas Johansson, IK Stern.

Trimtex är ett norskt familjeföretag med sitt svenska huvudkontor i Sandviken och med säljare baserade från Mora i norr till Göteborg i söder.

-Vi är mycket stolta över att IK Stern Skidor valt att samarbeta med oss som leverantör av sina klubbkläder. Det är ett stort erkännande att en av Sveriges största och mest aktiva Vasaloppsklubbar väljer oss som partner för de kommande åren, menar Mathias Danielsson, Country Manager Trimtex Sverige AB.

Avtalet börjar gälla från och med i höst och den nya profilen kommer synas på klubbens medlemmar från och med november.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *