Håll suget uppe och spela på skidor

Den efterlängtade vårvärmen sprider sig över vårt avlånga land och det är dags för skidorna att gå i ide till nästa säsong. Vissa av oss har så klart redan bokat en utlandssemester för att kunna fara i andra snöklädda backar, och andra har istället plockat fram rullskidorna.

Om du inte har möjligheten att åka till skidbackarna utomlands och rullskidor inte riktigt är din grej, finns det fler alternativ för att stilla suget och hålla intresset uppe. Som att läsa böcker om den nobla sporten eller ta skidåkningen online och spana in vad som händer i backarna utomlands.

En del väljer att komplettera det sistnämnda alternativet med att besöka olika spelsajter och betta på skidtävlingar. De som är insnöade på denna typen av spel ser också våren och sommaren som ett perfekt tillfälle att planlägga inför vinterperiodens spelande.

Nyligen släpptes exempelvis namnen på de 50 skidåkare som kommer att utgöra årets landslag. Hur går diskussionerna kring dessa och hur ser motståndet ut utomlands? Vilka är årets stjärnskott? Är det någon som utmärker sig lite extra? Det är denna typen av information de seriösa spelarna har stenkoll på.

Om att spela

I dagsläget är det också väldigt lätt att spela. När säsongen börjar rulla igång på riktigt erbjuder de seriösa spelsajterna betting på skidor och du kan därmed spela direkt från datorn, plattan eller mobilen. Däremot kan det vara svårare att veta var vilken aktörs plattform man ska besöka.

De flesta har nog märkt spelindustrins blomstring genom all casino-reklam som figurerar i diverse medier. Marknaden har fullständigt exploderat och här kan du se en lista på bara månadens nya casinion och vilka erbjudanden de har till sina kunder. Som du ser, så öppnas det nya spelsajter på löpande band.

För att istället få en enkel överblick av hela spelutbudet kan du besöka denna svenska spelportal, som recenserar och rankar spelaktörerna efter vilket betyg de har fått och vilka bonusar de har till sina kunder. De flesta spelsajterna har exempelvis en välkomstbonus där nya kunder får lite extra att spela för när de gör en insättning. Det finns också de som delar ut en välkomstgåva utan att du behöver göra någon initial insättning.

Vår- och sommarperioden behöver inte vara ett fullständigt uppehåll från skidorna, men om du väljer att hålla intresset uppe med lite betting, kom ihåg att göra ditt förarbete och spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *