Halfvarsson ny ambassadör för Vitamin Well

Nu startar den spännande längdsäsongen på allvar. Lagom till världscuppremiären i helgen presenterar Vitamin Well stolt två nya stjärnambassadörer – Anna Dyvik och Calle Halfvarsson.

– Det känns som ett naturligt samarbete och det är drycker jag verkligen kan ställa mig bakom. Vitamin Well-flaskorna är alltid medpackade i resväskan oavsett om det är tävling eller semester. Det bli kul att starta upp säsongen tillsammans, säger Calle Halfvarsson.

Får sällskap av supertalang
Calle Halfvarsson, med tre mästerskapsmedaljer i bagaget, ansluter till Vitamin Wells team av längdskidåkare där finska Kerttu Niskanen och förra årets komet Stina Nilsson återfinns. Dessutom får de sällskap av supertalangen Anna Dyvik som fick sitt stora genombrott under fjolårssäsongen där 22-åringen vann två internationella juniorguld.

– Vitamin Well satsar ordentligt på vår idrott och det känns jättekul att vara med på den resan. Dryckerna är dessutom en viktig del av min träning och återhämtning, säger Anna Dyvik.

Vitamin Well satsar nu hårt på längdskidåkning. Förutom den starka ambassadörsuppställningen är företaget partner till en rad stora längdtävlingar under säsongen. Senast till Gällivarepremiären och nu till världscupen i finska Ruka som går av stapeln i helgen.

– Med Anna och Calle har Vitamin Well ett fantastiskt team av ambassadörer, en skön mix av stjärnglans och talang både på dam- och herrsidan. Vi har en rad roliga aktiviteter planerade som kommer rullas ut tillsammans under säsongen, säger Petter Ericson Hållén, Sports Marketing Manager, Vitamin Well.

På fredag startar säsongen världscupen i finska Ruka, en tävling Vitamin Well är partner till.

Om Anna Dyvik

Ålder: 22

Klubb: IFK Mora

Aktuell: Uttagen till världscuppremiären i Ruka, Finland.

Instagram: @annadyvik

Om Calle Halfvarsson

Ålder: 28

Klubb: Sågmyra SK

Aktuell: Uttagen till världscuppremiären i Ruka, Finland.

Instagram: @chalfvarsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *