Fischer med ny vallatrailer i Sverige

image

Nu är det laddat för skid-SM i Örebro.
Lagom till SM-veckan presenterar Lasse Jonsson, racingansvarig för Fischer och Start i Sverige, sin service trailer.

Trailerna som har en totallängd på 13 meter plus dragbil är skräddarsydd för ändamålet.
– Efter 27 års erfarenhet av racingservice har vi skapat en komplett trailer, där vi har ett vallautrymme för 6 personer och ett separat rum för åkare med möjligheter för vila och övernattning. Trailern är även utrustad med ett stort diesel drivet elverk för att ge möjlighet till service där tillgång till elström saknas, säger Lasse Jonsson.

– Sportmarket som är en mycket stark leverantör av skidutrustning både för längd och alpint,kommer i och med den här trailern kunna möta både sina återförsäljare och slutkunder på ett optimalt sätt för både utbildnings-, test och serviceaktiviteter.

Så det kommer att bli ett extra roligt SM i Ånnaboda, avslutar Lasse som går mot ännu ett SM i fartställning.

Dela denna artikel med dina vänner

Läs även

Ett svar på ”Fischer med ny vallatrailer i Sverige”

  1. Vänta ni bara, trots att jag är ”en svensk” Petter Norrtugh, kommer till VM i Falun, med ett mål! Att få vintern i Sverige, till en föraning om vad Usain Bolt kan springa med flygande start, på dom bästa av dagarna. ”Svarte Petter is back” Vm-historia i Björn Däehle-klass, kommer att ”knuse” de svenska förhoppningarna och det är ”bara som det ska va” om ni följt föraningarna igenom skidsäsongen och ”återhållsamheten” i Tour de ski?! Välkommen till ett norskt ”grandslam” Hälsa kungen, Björn Borg..”you gonna take a hell of a beating” again…!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *